WhatsApp icon Contact
ONTAPE

Hé ondernemer! Maak jij al tijd voor zaken die écht belangrijk zijn?

Als drukbezette ondernemer begrijpen wij bij ONTAPE dat u altijd aan staat. Het jongleren van talloze ballen is immers hetgeen wat succes heeft gebracht in uw leven. Maar te midden van al die verplichtingen kan er wrijving ontstaan tussen uw rol als echtgenoot/echtgenote en ondernemer, of kan er simpelweg te weinig tijd overblijven voor quality time met uw kinderen of een gezellig dagje uit met vrienden en vriendinnen. Daarom stellen wij u de volgende vraag: maakt u tussen het jongleren door voldoende tijd vrij voor zaken die écht belangrijk zijn?

Ons antwoord op deze vraag? Nee. U maakt geen tijd vrij voor zaken die écht belangrijk zijn, dit doet namelijk uw Lifestyle Manager voor u. Deze innovatieve oplossing voor succesvolle ondernemers creëert ruimte om een stapje terug te doen, uw focus te herdefiniëren en prioriteit te geven aan wat er werkelijk toe doet in uw onderneming (én uw lifestyle). ONTAPE staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de professional die u nodig heeft om te groeien en te bloeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Bij ONTAPE begrijpen we dat elke ondernemer unieke behoeften heeft als het gaat om het inschakelen van een Lifestyle Manager. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke vereisten. Of je nu interim-ondersteuning, detachering of werving en selectie nodig hebt, wij hebben de flexibiliteit en expertise om aan jouw verwachtingen te voldoen. Ons toegewijde team van recruiters staat voor je klaar. We gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten via diverse wervingskanalen en maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de doelgroep en arbeidsmarkt. Bovendien zetten we gerichte advertenties uit op job boards en onze website om de beste professionals aan te trekken. Het uitgangspunt van ONTAPE is: kwaliteit boven kwantiteit.

Kies voor de expertise en toewijding van ONTAPE - jouw partner in het vinden van de ideale Lifestyle Manager. We staan voor je klaar om je succes te optimaliseren en je te helpen bij het realiseren van een vervuld en evenwichtig leven. Laat ONTAPE je begeleiden naar succes en ontdek hoe onze services jou kunnen ondersteunen in het vinden van de perfecte Lifestyle Manager. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van een professionele partner die jouw specifieke behoeften begrijpt.

Bas Gofers – Founder @ ONTAPE

bas@onlytalentedpeople.nl

+31 6 11 62 00 74