WhatsApp icon Contact
ONTAPE

Verhoog uw productiviteit met een Personal Assistant van het hoogste niveau.

Door ons te focussen op een niche en jarenlange ervaring, hebben wij aan een half woord genoeg. Wij herkennen je uitdagingen en komen meteen in actie. Wil je hier meer over weten of vrijblijvend kennismaken? Laat dan je gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Voor bedrijven

Doe waar je goed in bent. Laat de rest aan ons over.

Om te kunnen excelleren in je functie is het belangrijk dat je daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. De arbeidsmarkt is krap en het vinden van goed personeel is een serieuze uitdaging. Wij ontzorgen je in de zoektocht naar de juiste Assistant. Dit doen wij middels slim gebruik van kennis, een goed netwerk dat bestaat uit de beste assistants (actief en latent zoekend) en een haarscherp beeld van de markt. Je krijgt deskundig advies en concrete oplossingen.

Wij werken met de allerbeste Assistants, die oprecht betrokken zijn met jouw business. Onze Assistants zijn sparringpartners die meedenken, inhoudelijk ijzersterk zijn en de harde en zachte kant van jouw business haarfijn aanvoelen. De Assistants hebben een klankbordfunctie en adviseren op het niveau van de manager, lossen zelfstandig problemen op en dragen de eindverantwoordelijkheid van diverse projecten.

Samenwerkingen

Waarom bedrijven graag met ons samenwerken.

 • Een netwerk en een haarscherp beeld

  Door onze jarenlange ervaring en een vaste pool met zowel startende als ervaren top-level Assistants weten we binnen no-time de juiste kandidaat aan je voor te stellen.

 • Een persoonlijk aanspreekpunt

  Iedere Assistant en ieder bedrijf is anders. Naast de kennis en ervaring is de persoonlijke klik net zo belangrijk. Wij zorgen voor de juiste match op alle vlakken.

 • Improving performance

  Wij zijn ambitieus en dat zijn onze Assistants ook. Wij stimuleren ontwikkeling door onze Assistants na bemiddeling te begeleiden door een ervaren coach.

 • Magic

  Want wij doen meer dan alleen matchen! Wij gaan door, waar andere bedrijven stoppen.

Ik wil samenwerken

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Ik wil vrijblijvend kennismaken
 • 1

  Waar ben je naar op zoek?

  Wat zijn de harde en zachte eisen van de vacature, hoe omschrijf je je bedrijf en hoe omschrijf je de ideale kandidaat? Op basis van deze informatie maken we een profielschets en gaan we voor jou aan de slag.

 • 2

  Beoordelen en ontmoeten

  Wij stellen je voor aan onze top 3 kandidaten die zowel qua skills als op basis van mindset en persoonlijkheid zullen passen. Jij bepaalt met wie je graag persoonlijk wil kennismaken.

 • 3

  Wij doen de rest...

  Wij zorgen voor het inplannen van de gesprekken en het voorbereiden van de kandidaten. Match made in heaven? Wij schakelen met HR en ronden samen af. Proost!

Vrijblijvend kennismaken

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Werving en selectie

  Een Assistant in vaste dienst

  Een succesvolle samenwerking begint bij een perfecte match. Bij werving en selectie zijn wij verantwoordelijk voor het vinden van de perfecte Personal Assistant, Executive Assistant, Office Manager of Directie Secretaresse. Wij kijken verder dan het cv, kennis en ervaring. In onze sollicitatieprocedure leren we de kandidaat echt kennen en nemen we een talentanalyse af. Hierdoor kunnen we jou de Assistant leveren die ook qua persoonlijkheid, drijfveren en talenten een match is. Match gevonden? Dan neemt de werkgever de Assistant zelf in vaste dienst.

 • Detachering of freelance

  Direct een ervaren invalskracht

  Heb jij een ervaren Personal Assistant, Executive Assistant, Office Manager of Directie Secretaresse nodig ter vervanging bij een zwangerschapsverlof of als overbrugging tot de juiste kandidaat voor de functie is gevonden? Wij detacheren onze ervaren Assistant bij jouw organisatie. Door onze grote kennis van de doelgroep zijn wij gespecialiseerd in het op korte termijn leveren van high-end Assistants voor tijdelijke versterking.

 • Begeleiding en verbetering

  Coaching on the job

  Na start blijven we betrokken bij de begeleiding van de Assistant om de perfecte match ook perfect te houden. Elke Assistant kan gebruik maken van drie persoonlijke coachingsessies van 1,5 uur bij onze ervaren coaches. Op deze manier krijgt jouw Assistant de mogelijkheid om diverse vraagstukken of uitdagingen te bespreken. Wij geloven dat coaching zorgt voor persoonlijk inzicht, bewustwording, reflectie en een realistisch zelfbeeld. Dit resulteert in meer zelfvertrouwen, meer werkplezier, betere prestaties en groei op werkinhoudelijk vlak.

Clients

Onze partners

Reviews van bedrijven

Zij gingen je al voor!

 • Quotes icon

  Door stevige groei van ons bedrijf was er behoefte aan een stevige recruitmentpartner. Via ONTAPE hebben we diverse sterke kandidaten geworven!

Blog

Trends en ontwikkelingen

Alle blogs
 • Update

  Office Manager: Betekenis, Taken en Salaris in 2024

 • Lees er hier alles over:

  Flirt jij wel eens met de gedachten om je vaste baan te verlaten en als freelance Assistant aan de slag te gaan?

 • Update

  Executive Assistant: Betekenis, Taken en Salaris in 2024

 • Hier zijn een paar tips:

  Een personal assistant inhuren: jouw complete gids om goede ondersteuning te vinden

 • Ontgrendel je Droombaan: Insider Tips van een Recruiter voor het Perfecte CV

Nieuwsbrief

De nieuwste vacatures als eerste in jouw mailbox?

Mail icon

Contact

Wij helpen je graag!

Sparren over jouw volgende stap? Of op zoek naar talent voor je organisatie? We gaan graag met je in gesprek

Contact