WhatsApp icon Contact
ONTAPE

Wij helpen assistants bij het vinden van hun perfecte carrièrematch!

Bekijk onze 20 vacatures voor zowel de startende als de ervaren Personal Assistant, Executive Assistant, Office Manager en Directie Secretaresse.

Bekijk vacatures

Voor assistants

Persoonlijke aandacht voor jouw ambities en talenten

Onze Assistants zijn werkzaam in het hogere segment en zijn sparringpartners die meedenken, inhoudelijk ijzersterk zijn en haarfijn de harde en zachte kant van de business aanvoelen. Onze Assistants hebben een klankbordfunctie en adviseren op het niveau van de manager, lossen zelfstandig problemen op en dragen de eindverantwoordelijkheid van diverse projecten. De branche, organisatiecultuur en het type persoon waar je voor gaat werken moet bij jou passen. Want bij een intensieve samenwerking zorgt de persoonlijke klik voor succes!

Iedere Assistant en iedere bestuurder, executive, ondernemer, commissaris of artiest is anders. Wij zijn erg benieuwd naar jouw kennis en ervaring, maar misschien nog wel nieuwsgieriger naar wie jij bent en wat jouw ambities en talenten zijn. Wij geven jou graag inzicht in jouw talenten en drijfveren door middel van de talentanalyse van MatchQ waar je vrijblijvend aan kan deelnemen.

Talentanalyse

Ontdek je talenten en doe de Talentanaylse!

Wij geloven dat talent de basis is voor succes. Door te onderzoeken waar jouw talenten liggen, weet jij beter wat voor baan als assistant en welk bedrijf het beste bij je past. Ben jij benieuwd of jouw talenten aansluiten?

Doe de Talentanalyse

Werkwijze

Hoe werkt het?

 • 1

  Kennismakingsgesprek met ONTAPE

 • 2

  Vaste dienst, interim of detachering?

 • 3

  Eerste gesprek bij de opdrachtgever

 • 4

  Assessment maken en nabespreken met ONTAPE

 • 5

  Tweede gesprek bij de opdrachtgever

 • 6

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 • Vaste banen

  Samen zoeken we naar jouw volgende baan

  De perfecte baan sluit aan op meerdere vlakken. De branche, organisatiecultuur en het type persoon waar je voor gaat werken moet bij jou passen. Want bij een intensieve samenwerking zorgt de persoonlijke klik voor het succes! Daarom kijken wij verder dan je cv, kennis en ervaring. In onze sollicitatieprocedure willen we jou echt leren kennen en nemen we een talentanalyse af. Hierdoor kunnen we je voorstellen aan een werkgever die ook qua persoonlijkheid, drijfveren en talenten een match is. Is de match er van beide kanten, dan ga je in dienst bij de werkgever.

 • Tijdelijke banen

  Werken als zelfstandige professional

  ONTAPE heeft een groot netwerk aan bedrijven die tijdelijk op zoek zijn naar een Personal Assistant, Executive Assistant, Office Manager of Directie Secretaresse ter vervanging van uitval door langdurig ziekteverzuim, zwangerschapsverlof of ter versterking tot een vaste Assistant is aangenomen. Voor jou is dit de kans om door middel van detachering of op interim basis als professional ervaring op te doen in het hogere segment. Werk jij momenteel voor jezelf als ervaren Assistant of denk je eraan om voor jezelf te beginnen? Bekijk dan snel ons actuele aanbod van vacatures of neem direct contact met ons op.

 • Coaching

  Wij blijven je begeleiden voor jouw ontwikkeling

  Voor zowel een startende als een ervaren Assistant is een nieuwe baan altijd een uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat coaching zorgt voor persoonlijk inzicht, bewustwording, reflectie en een realistisch zelfbeeld. Dit resulteert in meer zelfvertrouwen, meer werkplezier, betere prestaties en groei op werkinhoudelijk vlak. Tijdens je sollicitatieprocedure maak je kosteloos een Talentanalyse waardoor jouw talenten en drijfveren inzichtelijk worden. Wanneer je eenmaal bent gestart via ONTAPE, bieden wij jou drie persoonlijke coachingsessies van 1,5 uur bij onze ervaren coaches. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om diverse vraagstukken of uitdagingen te bespreken en te blijven groeien in jouw ontwikkeling.

Onze coaches

 • Geertje Peneder

  Coach / Talent Manager

Clients

Onze partners

Reviews van Assistants

Zij gingen je al voor!

 • Quotes icon

  Sinds september 2021 aansluitend mooie opdrachten mogen vervullen en nog steeds vol enthousiasme via ONTAPE aan de slag. Perfecte bemiddeling voor mij als freelancer.

  Interim Executive Assistant bij BCG Samantha Zwart
 • Quotes icon

  De bemiddeling door ONTAPE heb ik als heel prettig ervaren door onder andere de fijne communicatie en vriendelijkheid. Bas en Coen hebben mij geholpen aan een nieuwe baan en ik ben blij dat ik nu iets doe wat echt bij mij past!

  Management Assistant bij PwC Anouk Gouka
 • Quotes icon

  Ik heb in mijn loopbaan met verschillende bureaus gewerkt, maar wat ONTAPE echt bijzonder maakt is hun grote betrokkenheid in het proces. Dit uit zich onder andere in het leveren van een goede voorbereiding op het eerste gesprek met de werkgever en een berichtje of telefoontje achteraf om te vragen hoe het gegaan is. Ook is ONTAPE heel benaderbaar en zijn zij heel open in hun communicatie. Ik ben zeer tevreden!

  Executive Assistant to CFO bij GoodHabitz Femke van Ree
 • Quotes icon

  Het contact met Bas was altijd snel, duidelijk, gezellig en in voor een geintje. Bij zenuwen kon hij me heel fijn geruststellen en door de bemiddeling van Bas heb ik mijn droombaan gevonden bij PwC waar ik nu werk sinds januari 2023. Bas, super bedankt voor al je hulp!

  Management Assistant bij PwC Saskia Vlasblom

Blog

Trends en ontwikkelingen

Alle blogs
 • Update

  Office Manager: Betekenis, Taken en Salaris in 2024

 • Lees er hier alles over:

  Flirt jij wel eens met de gedachten om je vaste baan te verlaten en als freelance Assistant aan de slag te gaan?

 • Update

  Executive Assistant: Betekenis, Taken en Salaris in 2024

 • Hier zijn een paar tips:

  Een personal assistant inhuren: jouw complete gids om goede ondersteuning te vinden

 • Ontgrendel je Droombaan: Insider Tips van een Recruiter voor het Perfecte CV

Nieuwsbrief

De nieuwste vacatures als eerste in jouw mailbox?

Mail icon

Contact

Wij helpen je graag!

Sparren over jouw volgende stap? Of op zoek naar talent voor je organisatie? We gaan graag met je in gesprek

Contact